Cu ajutorul acestor 5 trucuri, vă puteți curăța mașina de spălat doar prin mijloace naturale!

Mașină de spălat este poate cea mai mare invenție pentru  casă. Amintiți-vă cât de greu a fost pentru mamele și bunicile noastre să lucreze atunci când nu aveau o mașină de spălat. Firește, trebuie să pretuim această tehnică , pastrand-o curata și ordonata. Astăzi vă vom dezvalui  cinci secrete care vă vor ajuta să faceți față acestei probleme.

 1.Ușa

Mașina de spălat este expusă la umezeală și umiditate constantă. Chiar și după cea mai intensă rotire, tamburul este întotdeauna plin. Prin urmare, după spălare este necesar să lăsați ușa deschisă timp de câteva ore.

  1. Garnitura de usa

Garnitura de cauciuc din jurul tamburului mașinii de spălat funcționează ca o capcană pentru lucruri precum monede, butoane, pietricele și alte lucruri mici care ajung acolo din buzunarele noastre. ideal ar fi sa cautatm tot cea avem in buzunare si sa dam jos.

  1. Recipientul pentru detergent

Compartimentele pentru mașinile de spălat moderne pot deveni de asemenea surse de murdarie. Odată cu trecerea timpului, detergentul pudra nu mai poate trece. Cea mai bună soluție este să spalati din cand in cand recipientul pentru detergent pentru a evita infundarea.

  1. Detartrare

Lăsând ușa deschisă, puteți reduce cantitatea de mucegai și scară. Dar nu uitați de calcar!

 Cel mai eficient remediu este sucul de lamaie. Adăugați aproximativ 7 sau 8 linguri de zeama de lamaie în tambur și începeți ciclul normal!

  1. Curatati filtrul

Unul dintre principalele motive pentru defectarea mașinii de spălat este filtrul  înfundat. De aceea este foarte important să curățați filtrul pompei de scurgere cel puțin o dată la două luni.

 


Daca vrei sa mai vezi articole cu TRUCURI PENTRU GOSPODARIE , da un like.
   

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește- l cu familia și prietenii!
Sursa:

(Visited 651 times, 1 visits today)

Despre autor

S-ar putea să te intereseze

LASĂ UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *