Parfum Chanel no 5 Dama

Postat de costy 08.06.2016 0 Comment Despre parfumuri blog,

Chanel no 5

In anul 1921,casa de design Chanel,creaza Chanel No.5 un parfum usor,cu arome luate din flori,un parfum de dama suav.Chanel no.5 este un amestec floral cu note bine echilibrate.Ylan-ylang este nota de varf si e lui neroli,care seamana cu mirosul florii de portocal,iar aromele intermediare sint extrase din trandafir si iasomie.
Puterea acestui parfum vine de la notele de baza care aduna toata forta lemnului de santal si a vaniliei.
Chanel No.5 este, fara indoiala,un etalon al feminitatii: o aroma ravasitoare,sensibil si neinteles,misterios, sofisticat, elegant si subtil. Simbol al frumuseti, el retraieste emotia, fiorul pe care îl degaja pielea încalzita de soarele de vara torida sau mângâierea de matase a unei nopti fierbinti. Este parfumul care poate fi purtat oriunde, oricând.
Celebrul parfumier Ernest Beaux care lucrase pentru Tarii Rusiei i-a aduc lui Coco Chanel 5 arome diferite,insa alegerea a fost cea care a adus notorietate casei Chanel,a fost alegerea perfecta.Cat despre nume,acesta a ales simplu no.5 pentu ca era lansat pe 5 mai si pentru ca 5 era numarul favorit al lui Coco Chanel.In speranta ca aceasta coincidenta ii va purta noroc,mai tarziu s-a observat ca no.5 a fost alegerea perfecta,datorita succesului imens care l-a avut si il are acest parfum.Pur si simplu a cucerit lumea!
Coco Chanel a fost cea care a trasat liniile simple ale sticlei Chanel no.5,care s-a remarcat prin simplul si elegantul clasic.Celebrul om de afaceri Pierre Wertheimer si proprietarul Bourjois a fost ales pentru a produce si distribui valorosul Chanel no.5.
Nicole Kidman a fost aleasa pentru a fi noua imaginea parfumului Chanel No.5, în campania publicitara din anul 2004 pentru Chanel.Prima persoana care a facut reclama lui Chanel no.5 a fost chiar Coco ChaNEL.No 5 este cel mai bine vandut parfum din lume de cand a aparut si pana in zilele noastre.
In anul de varf al succesului lui Marylin Monroe,1955,cand aceasta a fost intrebata de ziaristi ce poarta noaptea,aceasta a raspuns nonsalant ca in loc de pijama poarta cateva picaturi de Chanel N0 5:)

Campaniile publicitare la acest parfum au reusit ca atraga atentia mereu..Culorile care sunt galbenul si auriul au adus un plus de valoare si unicitate. Chiar daca spoturile publicitare au fost facute pe parcursul mai multor ani,indiferent de perioada, campaniile casei Chanel s-au adresat unei femei complet independente, sigura si plina de incredere in propriile forte.

Stiind sa scoata in evidenta latura sexi pentru a se pozitiona in centrul atentiei tuturor.

 

 

 

Informații adiționale

  • Nume:Chanel no 5
  • Nume Producator:Chanel
  • Note si arome:Floral|Ylang-Ylang|Iasomie|Flori de portocal|Flori de santal si vanilie
  • Parfum de:Zi/Seara
  • An aparitie:1921

Lăsați un Comentariu