Intrebari Frecvente/Garantii

Ce fel de produse comercializeaza site`ul ParfumuriIeftine.ro

Site-ul ParfumuriIeftine.ro ,comercializeaza numai parfumuri de calitate accesibile oricui.Parfumurile ce fac obiectul vanzari acestui site sunt  marci originale .

*Ce va deosebeste de ceilalti?
Raportul calitate-pret ,este cel care ne deosebeste de ceilalti!ParfumuriIeftine.ro incearca sa mentina un echilibru intre calitatea produselor si pretul acestora!Dovada calitati produselor noastre sta in numarul mare de clienti care ne-au ales deja!!

*Cum platesc si ce garantii am?
Plata produselor,in oricare dintre cele doua forme de livrare,se va face in sistem ramburs.Plata in sistem ramburs,este cea care protejeaza cumparatorul dar si comerciantul de eventualele neplaceri,datorita faptului ca aceasta ,se va face la primirea coletului de catre destinatar,cand se va achita suma aferenta coletului + valoarea transportului.
Posta Romana si serviciul de curierat rapid,au obligatia de a preda coletul in starea lui initiala,asa cum el a fost trimis spre livrare.Orice defect al coletului (spargerea parfumului sau desigilarea coletului)va fi suportat de catre transportator ,dvs., nu aveti obligatia de a achita un colet,care prezinta astfel de defecte.

*Cat dureaza livrarea unui produs?
Durata livrari in cazul comenzilor confirmate ,variaza in functie de forma de expediere.Posta Romana,are o durata maxima de expediere de 3-4 zile calendaristice iar Prin serviciul de curierat rapid,durata livrari este de 1-2 zile maxim!!

*Pentru ca ne dorim clienti multumiti iti oferim


Retur in 14 zile

Daca parfumul nu corespunde asteptarilor tale,iti dam banii inapoi

Deschiderea coletului

Pentru a te asigura ca ai primit ce ai comandat poti opta pentru deschiderea coletului

Platim timpul tau

Daca parfumul nu se ridica asteptarilor tale iti dam banii inapoi plus un voucher pentru timpul pierdut.