12 lucruri EXTRAORDINARE pe care le face PASTA DE DINȚI. Nu îl rata pe al 7-lea!

Un lucru atât de banal ca pasta de dinți te poate ajuta și în alte situații, nu doar pentru a-ți spăla dantura. Probabil că nu te-ai gândit niciodată să o folosești în aceste scopuri, dar cu siguranță o să îți achiziționezi mult mai multe tuburi cu pastă de dinți după ce vei afla câte lucruri poți face cu ajutorul ei.

Partea bună este că aceste trucuri reprezintă doar o mică parte a utilității pastei de dinți. Iată-le pe cele mai interesante dintre ele:

 

1.Curăță covoarele

Aplică pastă de dinți pe covorul murdar și apoi curăță-l folosind un burete.

2.Elimină petele de pe prosoape

Știți aspectul acela veșnic murdar al prosoapelor de care nu poți scăpa oricât le-ai spăla? Pasta de dinți te ajută să elimini petele inestetice de pe prosoapele tale preferate.

 

3.Acoperă zgârieturile de pe mașină

Pune niște pastă de dinți pe un material moale și freacă zgârieturile de pe mașina ta cu acesta. La sfârșit, folosește un material curat pentru a curăța urmele de pastă.

 

4.Curăță talpa fierului de călcat 

Dacă vrei ca fierul tău de călcat să arate ca nou, curăță-l cu pastă de dinți.

5.Albește clapele unui pian vechi

În cazul în care ai un pian vechi cu clapele îngălbenite de vreme, curăță-le cu pastă de dinți și vor fi mai albe decât au fost vreodată.

 

6.Mâinile murdare

Sunt momente, ca acelea când te ești într-o călătorie, când efectiv nu ai unde să te speli pe mâini. Folosește pastă de dinți în loc de apă, numai în cazuri de urgență, pentru a avea mâinile curate.

 

7.Petele de pe masă

Poți îndepărta pete de cafea, de vin sau chiar de mâncare, folosind o cârpă cu pastă de dinți. Înlocuiește soluțiile pe care le ai în acest sens, cu câteva tuburi de pastă de dinți.

 

 

8.Coșurile

Una dintre întrebuințările necunoscute ale pastei de dinți este tratarea coșurilor. Aplică foarte puțină pastă, cât să îți acopere coșul în întregime, iar după ce se întărește, clătește zona cu apă rece.

 

9.Petele de cerneală de pe cămăși

Dacă îți place să porți cămăși la birou, dar de fiecare dată te întorci acasă cu ele pătate de cerneală, uite cum poți să îți faci viața mai ușoară. În loc să le speli cu tot felul de detergenți scumpi, aplică niște pastă de dinți pe pată și las-o așa pentru 24 de ore. După acest timp, tot ce trebuie să faci este să le speli așa cum le speli în mod obișnuit

 

10.Curăță ecranele telefoanelor

Probabil că asta nu ți-ar fi trecut niciodată prin minte să faci asta! Pasta de dinți curăță orice urme de pe telefonul tău, fără să îl afecteze în vreun fel.

 

11.Lipește posterele

O poți folosi și pe post de lipici, aplicând câte puțin în colțurile posterului. Mai mult decât atât, acesta se va îndepărta mult mai ușor, fără să îți distrugă pereții.

 

12.Repară CD-uri și DVD-uri

Dacă ai CD-uri zgâriate pe care nu le mai poți folosi, pune puțină pastă de dinți pe zgârieturi și CD-urile vor funcționa ca noi!
Daca vrei sa mai vezi articole cu TRUCURI PENTRU GOSPODARIE , da un like.
   

Sursa:viralweb.ro

 

(Visited 352 times, 1 visits today)

Despre autor

S-ar putea să te intereseze

LASĂ UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *